Schimbarea stăpânilor, bucuria nebunilor ...

... sau ce beneficii ne mai aduce democraţia.
Din 4 în 4 ani mai apare o schimbare. Nu aduce nimic bun, dar parcă trezeşte un monstru dintr-o hibernare îndelungată. Brusc, societatea se animă. Televiziunile au subiecte pentru talk show o bucată bună de vreme. Invitaţii se plimbă de la un post la altul, de la o emisiune la alta, îşi dau cu părerea (mereu aceeaşi, indiferent de câte informaţii şi opinii noi află între timp), se ceartă, s-ar şi înjura dacă n-ar fi interzis de la CNA, cred că s-ar lua şi la bătaie. Moderatorii fac faţă cu greu rigorilor, abia mai ţin în frâu invitaţii surescitaţi. Unii sunt chiar mai duri şi mai tranşanţi decât cei ce au fost chemaţi să îşi expună ştiinţa, chiar dacă ei nu au habar de lucruri elementare (vezi cazul duduilor moderator).
Ei, asta ca asta, că dacă nu îţi place, poţi să dai pe Animal Planet. Treaba se împute când chiar în jurul tău se trezesc politicienii de cartier, de mahala, de birou, de atelier. Colegii, vecinii, vânzătoarele de la magazin, călătorii din metrou/tramvai/troleu etc. Ai zice că românul s-a născut nu poet, ci analist politic. Câtă vehemenţă pot avea când au un subiect de discuţie! Câtă pricepere în a scoate ţara asta din rahat dacă ar fi ei puşi în locul incompetenţilor care tocmai au câştigat alegerile! De câtă prostie au dat dovadă cei care au votat/au fost la vot! O ţară de genii, condusă mereu de proşti, pe care alţi proşti i-au votat. Mie îmi dă cu virgulă. Dacă tot sunt vorbăreţii ăştia aşa de deştepţi, cum se face că nici ei nu ies la iveală decât o dată la patru ani?
Tăceţi, măi, hăi hăi!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

vinde televizorul

Anonim spunea...

Hai ma, chiar crezi ca s-ar bate?
Un pahar aruncat in fata nu-i bataie :)))
Fac asa sa ne pacaleasca, nu ti fa griji

cristina spunea...

cineva, nu pot dom'le sa-l vand, ca abia ce mi-am mai cumparat unul, plus ca la animal planet si la discovery-uri n-as renunta pentru nimic in lume, cum şi ziceam. tv-ul e cea mai mica problema, ca si daca m-am saturat de tot de el, in inchid si pot chiar sa-l si scot din priza :)))
ce ma fac cu astia din jur insa, a caror gura nu mai tace? ei, aici sa te vad!

nane, sunt asa de ingrijorata ca s-ar putea bate, ca nu mai pot nici sa ma uit la ei, de teama sa nu prind vreo cafteala brusc, fara sa fiu avizata :))))))))

Anonim spunea...

pai de ce nu? si asa cautam eu tovaras/a de emigrari :D