Tigara electronică

Am reuşit, în sfârşit, să-mi cumpăr. Prima dată am auzit de ea acum vreo trei săptămâni, de la o prietenă care ştia că vreau să mă las de fumat. De atunci am tot căutat pe net şi am găsit un site (faceţi clic pe titlu) cu preţuri bune. Am sunat, am comandat şi kitul mi-a fost adus în aceeaşi zi.

Well, ce pot să spun, sunt mai puţin dezamăgită decât m-aş fi aşteptat. Am reuşit să fumez acasă, ieri după amiaza, numai din ea. Mi-a satisfăcut pofta, nevoia, ticul. Nu e nici o problemă că nu mai faci gestul de a scruma, e chiar mai bine. Nu simţi nici o frustrare din faptul că gura nu-ţi mai este umplută de tot atâta fum ca de la o ţigară obişnuită.

Unica problemă mi s-a părut a fi aceea că nu ştiu când să mă opresc din a o fuma. Dacă ar fi după mine, aş fuma-o încontinuu. Probabil că dacă aş alege cartuşul fără nicotină, n-ar fi nici un bai.

Ca o chestie, aşa, de cultură generală: am măsurat cu un analizor de gaze emisiile de monoxid de carbon. La ţigara normală nivelul maxim a fost de 500, iar la asta electronică a fost de 10. Mare prostie şi fumatul ăsta ...

3 comentarii:

Carmen spunea...

tigara electronica????

are you kidding me?

tell me more...vreau sa stiu tot, cum? de unde? cat?

cristina spunea...

pai ... mai multe sau chiar tot poti afla din accesarea linkului din titlul postarii. nu-l mai pun si aici, ca la o adica poti afla o gramada despre tigara electronica prin google, sunt si filmulete etc. poate gasesti si mai ieftin, cine stie, eu n-am avut rabdare sa caut, m-am oprit la ăsta.

eu sunt multumita, deocamdata.

Anonim spunea...

Subscriu la ce a zis Carmen, dar pe mine ma intereseaza mai mult pretul.
AM o lista cu persoanele carora le-as cumpara-o, incepand cu matusi mea.