Warning! Bad, bad day. No need to read.

Nu cititi mai departe, nu e nimic interesant sau benefic pentru voi. Scriu eu, ca sa ma descarc.
Daca o faci pe prostul/proasta si nu esti, nu-i bai, dar sa nu te superi daca vei fi tratat astfel. Pe de alta parte, daca esti destept si nu esti japita, degeaba te mai duce capul, n-ai decat de pierdut. Daca esti si prost si japita, esti in motul piramidei.
Cel mai urat mi se pare ca, atunci cand sunt la pamant pentru ca mi se tot da ba cu leuca-n cap, ba la gioale, sa incerc sa ma ridic sprijinindu-ma pe capetele celorlalti. Capetele acelea, apoi, ar putea sa cada. Tradarea  si calcatul pe cadavre nu este si nu va fi o optiune pentru mine. Prefer sa ma doara nedreptatea decat sa ma mustre constiinta. De un astfel de lucru stiu, se profita. Proasta eu.
Tot astept ca Dumnezeu sa faca dreptate. O sa astept mult si bine. Stiu.
Lucrurile sunt aparent simple - rezisti, ca n-ai ce face, nu? Se pune insa  problema "care pe care". Cel mai destept cedeaza psihic.

6 comentarii:

Iuliana spunea...

nu te poti cobori la alt nivel, pentru ca n-ai cum.
asa ca cedezi, intotdeauna cel mai destept cedeaza.
nu te mai supara, nu-ti mai face nervi.
te inteleg si-mi pare rau :(

Mihaela Dămăceanu spunea...

Of, că nu ştiu de ce te-ai suparat, dar imi pare tare rau! Nu merită oamenii despre care scrii să te enervezi tu, din cauza lor. Dar mai ştiu că ni se intampla tuturor, când te lovesti de nedreptatati. Sper să nu existe consecinte rele pentru tine. Te puuup!!!

Maria spunea...

Bine, o sa-ncerc sa scriu pe blogul meu, sper sa am timp, fiindca aici nu indraznesc, sa nu adaug la supararea ta. Imi pare rau ca te consumi asa. Ai atata creativitate in tine ca e pacat sa nu-i dai curs din pricina amaraciunilor inerente si... amagitoare.

vic spunea...

unii sunt asistati, numai asupra acelora se coboara 'dreptatea' bunului dumnezeu, despre care nu stim nimic. poate ca dreptatea noastra nu e si lui.
dar,
ai putea sa ceri un inger, sa te ridice de mot, sa-ti scuture praful de pe aripi si caruia la urma sa-i spui ca-l mai astepti.

Stefana spunea...

Eu am salvat in memoria PCului postarea asta de pe blogul tau

http://taceriferecate.blogspot.ro/2008/10/fereastra.html

Si imaginea si "povestea" mi s-au parut tare interesante la vremea aia.

cristina spunea...

iuliana, apreciez intelegerea ta, in momente din astea conteaza mult.

mihaela, noi cred ca am mai vorbit, poate iti amintesti. spuneam eu ca vreau sa incerc sa vin acolo ...

maria, poti sa indraznesti orice, oriunde. sper ca nu te-am speriat asa de rau incat sa te temi sa-mi scrii :) creativitatea mea nu prea se poate manifesta in conditii de astea, din pacate.

vic, sfatul tau e chiar minunat, sa stii ca o sa incerc cu ingerul.

stefana, eu uitasem de povestea aia, chiar mi-a placut sa-mi amintesc de ea. merci, mi-ai amintit de ceva ce mi-a adus un zambet pe buze. mi-e destul de dor chiar de acele vremuri, pentru mine perioada aia a fost cea mai buna.