Deci nu mai pot cu coincidentele!

De cand a publicat Simona postarea cu pisoii, s-a declansat o bucla spatio-temporalo-informatico-paradoxala, care ma face sa mi se zburleasca paru-n cap.
S-a declansat o serie de coincidente. Cum ele nu mai contenesc, zic sa le tin un inventar aici, sa vad pana cand dureaza.
 
Prima: vazand pisoii Simonei, ma gandeam sa-i trimit si sora-mii link, sa ii vada si ea. Nici n-am terminat bine gandul, ca s-a si deschis un formular de trimis postarea prin e-mail, fara ca eu sa apas pe nimic.
 
A doua: Intre 7 si 9 septembrie am fost la un curs. In sala de curs, pe perete, era un tablou care mi-a placut mult si pe care as fi vrut sa-l fotografiez, ca sa incerc sa-l goblenizez, dar am uitat. Cateva zile mai tarziu ma uitam pe un blog de picturi din blogroll-ul de pe celalalt blog al meu. Ma gandeam sa incerc sa caut acea pictura acolo, poate aveam noroc. N-a fost nevoie s-o caut mult, abia ce fusese postata de cateva zile! Asa am aflat ca autorul era Renoir.
 
A treia: am postat alaltaieri pasarea aceea care s-a dovedit a fi prigorie. Ieri am primit pe e-mail, de la site-ul de petitii online, o cerere pentru salvarea acestor pasari de la extinctie!

A patra: sambata am avut o reactie alergica puternica. Duminica am cautat pe net si am tras eu concluzia  ca a fost rinita alergica. Azi primesc in newsletterul de la clinica unde suntem abonati:
Sigur ca in articol este vorba de rinita alergica!

A cincea: ieri (2 oct) ii dau colegului de birou o carte. Gaseste in ea definitia unei femei "dragutibile" si mi-o semnaleaza. Eu comentez ceva despre iubibila trupei Taxi. Cine incepe sa cante la radio un minut mai tarziu? Da, trupa Taxi. Nu, nu chiar melodia aia, ca ar fi fost chiar prea de tot.

A sasea (azi, 3 oct):  Cautand pe internet ceva informatii despre o problema medicala personala, am ajuns sa ma lamuresc. De curand am inceput un roman. Personajul principal, in primele pagini, este un medic. Dupa ce am reluat lectura cartii, pe pagina urmatoare medicul meu primea un pacient cu problema medicala despre care tocmai ma informasem eu pe calculator!

5 comentarii:

Ella spunea...

N-ar fi fain sa se intample cate ceva asa, surprinzator, in fiecare zi? Ne-ar scoate din monotonie si ar fi viata mai amuzanta. Zic si eu...
Vai, daca afli cum sa scapi de rinita alergica, sa-mi spui si mie. Sufar de cativa ani de asa ceva. Daca ai facut alergie in perioada asta, e posibil sa fie de la ambrozie. Eu sunt ff alergica la polenul de ambrozie. Ar trebui sa verifici si in jurul casei sa nu cumva sa ai vreo tufa...
Ma duc acum pe celelalt blog sa citesc episodul 2. :))
Pupici!

cristina spunea...

Ella, criza de rinita ma tine de obicei o zi. a doua zi nu mai am nimic. am aflat (si am si baut, dar nu pot sa spun ca de la asta imi trece neaparat) ca e buna infuzia de patrunjel. imi mai fac si ceai de trei frati patati cu lavanda. asta e de ajutor asa, psihic, pentru ca nasul continua sa-mi curga.

simf spunea...

si eu tot cu ceai de patrunjel si spalaturi nazale cu ser fiziologic + ulei esential de eucalpit, menta, rozmarin etc (o picatura la o sticluta, din cel de uz intern). cand coincidentele vin in serii de trei sau mai multe, e clar ca subconstientul tau incearca sa-ti povesteasca el ceva:)

cristina spunea...

da, dar e cam subtil :)))

stefana spunea...

Aia care au initiat petitia pentru salvarea progoriilor cred ca nu au apicultori pe la ei. Altfel nu lansau asa o enormitate, de salvare a celor mai periculosi dusmani ai harnicelor albinute.