She died ...

Whitney Houston a murit. Vestea asta m-a intristat mai tare decat cea care anunta moartea lui M. Jackson. 
Poate pentru ca e femeie? Nu doar de asta, ci si pentru ca a fost o femeie care a luptat o mare parte din viata ei cu un demon - drogurile. Daca exista ceva pe lumea asta care n-ar trebui nici macar atins, daramite incercat, acelea sunt drogurile. Odata "testate", moartea e mai aproape decat iti inchipui.
A fost o femeie superba si cu un talent deosebit. Ar fi putut sa aiba lumea la picioare, dar a avut parte de o viata grea. Ai putea crede ca banii pe care i-a castigat din munca ei i-ar fi asigurat o viata complet lipsita de griji, dar am citit recent ca se ruga de prieteni s-o mai imprumute cu 100 de dolari, era falita.
Acum a scapat de toate astea. E undeva in ceruri, incercand poate sa inteleaga de ce i-a fost dat sa traiasca o asemenea viata.
Rest in peace, Whitney.

5 comentarii:

Mihaela spunea...

A fost si prea tanara pentru a trece dincolo. Dar a avut si o viata personala chinuita, imi amintesc cand aparea batuta de sotul ei , probabil si anturajul a impins-o in bratele drogurilor. Pentru mine ea reprezenta un simbol al anilor mei de studentie, cand am vazut-o in filmul Bodyguard si cand era ea tanara , proaspat lasnata si deja pe culmile gloriei. Gloria se pare ca este greu de purtat .

Mary-Joe spunea...

In primul rand, te salut Cristina. In al doilea rand, nu vreau sa fac nota discordanta, insa in ceea ce o priveste pe Whitney Houston, viata ti'o mai faci si singur. Cand ajungi sa ai tot ce ti'ai putea dori, tot ce ai visat vreodata si tu te agati de un singur om care pur si simplu te distruge si care te determina sa te arunci in bratele drogurilor, ruinei şi in final ale mortii, eu cred ca deja e o sfidare la adresa lui Dumnezeu (a naturii, a divinitatilor, ma rog fiecare in ce crede). Este foarte adevarat ca noi, oamenii suntem diferiti. Unii mai puternici si altii mai slabi. Insa eu zic ca ea chiar avea pentru ce trai, avea puterea si resursele sa'si revina si cu toate astea a cedat. Pacat. Oricum, a fost o artista desavarsita, iar meritul asta nu i'l poate lua nimeni.
Inca odata, te salut.

cristina spunea...

Mary-Joe, ai dreptate intr-un fel, dar eu nu mai blamez oamenii cazuti in patima drogurilor de multa vreme. Cred cu tarie ca odata ce ai apucat sa le iei, nu mai ai scapare. De ce a ajuns ea sa le ia, este alta poveste. Da, consider ca e o mare prostie din partea oricui, absolut oricui sa incerce vreodata drogurile, indiferent ce l-ar determina sa faca asta, dar daca a apucat sa o faca, e de plans, nu de blamat.

Mary-Joe spunea...

Ai si tu dreptate. Insa consider ca e mai de plans aurolacul de la coltul blocului, care n-a avut nicio sansa de cand s-a nascut, decat acesti rasfatati ai vietii. Oricum e doar o parere, nu judec.

cristina spunea...

n-am zis ca judeci si chiar daca ai face-o, cine sunt eu sa te judec pentru asta? :)))
aurolacul e de plans categoric, nu contest, dar asta intra la categoria "asa-i viata, pentru unii muma, pentru altii ciuma".
in tot cazul moartea, definita strict ca disparitie in neant, pentru totdeauna, mie mi s-a parut o inventie proasta si o risipa. atata energie consumata ca sa devii cineva, ca apoi totul sa dispara complet ...