Cuvintele de verificare din comentarii

O sa public postarea asta pe ambele bloguri.
A aparut un nou model de cuvinte de verificare ce trebuie completate dupa ce scrii un comentariu. Acest nou model mi se pare FOARTE NESUFERIT. Nu numai ca a mai aparut un cuvant (oare spammerii se prinsesera cum sa completeze un cuvant si acum trebuie introduse doua?), dar modul in care se prezinta este absolut ilizibil. De pilda, daca este un cuvant mai contorsionat si apare un y in el, nu-mi pot da seama ce este neam! Sau un r langa un n ... confund mereu cu m ... sau un w mi se par mereu v v si asa mai departe.
Asadar, ca sa nu mai enervez lumea inutil, am scos din meniu completarea acestor cuvinte de verificare dupa scrierea unui comentariu. Daca e sa fie spamuri, asta este, dar decat sa mai aveti de-a face cu cele doua cuvinte nesuferite, mai bine fara.
As fi recunoscatoare celor care mai au asa ceva pe la ele prin blog daca ar face la fel, caci incet incet o sa renunt la a mai posta comentarii daca au cuvinte de verificare, mi se pare prea dificil.

7 comentarii:

Mary-Joe spunea...

Tocmai vroiam sa te felicit si sa-ti spun ca este o decizie buna. Dar vad iar mai jos cele doua cuvine care trebuiesc introduse. Hmmmmmmmmmmmm

cristina spunea...

rili???? wtf??
le mai scot o data :(

cristina spunea...

pai normal! le scosesem doar de pe celalalt blog ...
de un' sa stiu io ca blogurile are tablouri da bord diferite??
sou, ixchiuz mi pliz.

Diana Alzner spunea...

Off topic:
Te imbratisez, iti doresc numai bine si fericire! :)

cristina spunea...

Diana, multumesc :)

Anonim spunea...

Vin si vreau sa-ti daruiesc un buchet de ghiocei impreuna cu urarile mele de primavara frumoasa, senina si cu mult soare

cristina spunea...

Manuela, o primavara frumoasa si tie!