Să nu uit că a fost

Am auzit că vine canicula. Oricum, n-aş fi avut curaj să sper că vara asta a fost aşa cum a fost până acum. Trebuie să mă mulţumesc şi cu atât, dar ca să nu uit, o să pun aici câteva dovezi în plus.
Mai întâi a fost un nor strălucitor, care a stat acolo mult şi bine.

Dacă tot nu pleca, am vrut să ajung până la el şi am constatat cu surprindere că pot.


Mai târziu (nu ştiu cum să scot sublinierea) am înţeles că a rămas acolo pentru că avea nişte treabă, trebuia să tune şi să fulgere.


Si a ţinut-o aşa până noaptea târziu.







5 comentarii:

serendipity spunea...

am sa ma uit la imaginile astea cand ma va toropi caldura, CANICULA....eu inca sper sa trec cu bine si de vara asta "bucuresteana"

cristina spunea...

Uite aici unele mai "răcoritoare": http://taceriferecate.blogspot.com/2009/06/ce-fost-si-ce-ar-fi-putut-sa-fie.html

O să treci şi peste vara asta, nu ştiu cât de bine, dar îţi spun din experienţă că o să scapi. Deşi mi se întâmplă în fiecare vară să cred că de data asta n-o să reuşesc, vine toamna şi mă găseşte încă vie :))
Ciudat este că nu am ajuns, nici după mai mult de 20 de veri din astea, să mă obişnuiesc cu clima. Eu am crescut la munte.

serendipity spunea...

sunt ireale! adica...doua curcubee?! zi-mi si mie prin ce zona stai, ma aciuez si eu cu cortul, poate poate le prind si "live" :))

cristina spunea...

da, au fost două. ciudăţenia cea mai mare este că în perioada asta cu ploi curcubeul a apărut aproape săptămânal şi fix în acelaşi loc. n-a mai fost dublu niciodată şi nici la fel de intens, dar a apărut conştiincios acolo.
colentina.

serendipity spunea...

deci aproape, e bine de stiut, cand ploua merg si eu cu o statie de metrou mai departe :)