Valy Boghean & Band - Spirit Celtic

O sa va mai innebunesc o perioada cu acest artist, ca de cand l-am descoperit il ascult incontinuu si cum gasesc o piesa care ma face sa tresalt, cum o pun aici, ca ar fi pacat sa nu va bucurati si voi de ea. Iata, asadar si ceva muzica celtica:


6 comentarii:

allexecri spunea...

Superb!
Și mie îmi place mult.
Am fost uimit de talentul lui și al celorlalți componenți ai trupei când l-am găsit întâmplător pe net.
Poți face cumva să fie mai simplu de postat mesajele?
Îmi cere confirmări peste confirmări. :)
O seară frumoasă îți doresc!

Cristina spunea...

Alex, am intrat nelogata ca sa vad ce se intampla cu comentariile la acest blog al meu. El are niste probleme, dar nu stiu exact ce are. O sa verific acum ce confirmari cere, sa vad daca pot schimba ceva.

Cristina spunea...

Am bagat textul ca sa dovedesc ca nu sunt robot (si care la mine a fost un numar format din trei cifre), am ales identitatea a treia (Nume/Adresa URL) si mi-a publicat imediat comentariul.
Tu ai intampinat alte dificultati?

allexecri spunea...

Nu am întâlnit alte dificultăți în afară de faptul că a trebuit să introduc codul de două ori. Probabill-am scris doar parțial prima dată.

Anonim spunea...

Ai virus. Am verificat din locuri diferite, cu antivirus diferit, am verificat si de pe versiune veche (foarte veche) dar si de pe una f. noua.

cristina spunea...

Si ce-as putea sa fac ca sa scap de el? cu AV de la birou nu pot face nimic, ca vad ca nu-l detecteaza. De acasa nu pot intra aici.