Anatomia lui Grey

Da, stiu, e un serial vechi, poate ca unii l-ati vazut cap-coada, dar eu nu. Eu il urmaresc la TV si sunt unele episoade pe care stiu ca le-am mai vazut, pe altele le vad prima oara. Asta a fost cazul si azi, cand s-a difuzat un episod "muzical", in care mi-a atras atentia (a se citi m-a facut sa plang) aceasta melodie: Ei bine, n-am crezut ca e cantata chiar de actrita, de aceea am ascultat si versiunea live: O voce absolut minunata. As fi in stare sa ascult melodia asta la infinit. Iata si versurile, intr-un filmulet cu vocea celei care a cantat prima aceasta melodie, Brandi Carlile: Din clip in clip pe youtube insa, am dat peste o alta melodie dintr-un episod al aceluiasi serial. Am ramas socata de asemanarea cu ceea ce s-a petrecut zilele trecute in muntii Apuseni: Dincolo de orice alte comentarii, nu pot sa spun decat ca ma gandesc ce-o fi fost in sufletul acelor supravietuitori cand au vazut ca timp de 6 ore nu-i gaseste nimeni. Daca oricare din cei in drept s-ar pune in locul oricaruia dintre ei, n-ar mai putea dormi nici o noapte de acum inainte fara sa aiba cosmaruri pentru ce n-a facut.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Sunt un fan inrait al acestui serial si l-am vazut in avans si exact acelasi lucru l-am gandit cand am vazut tragedia din Apuseni.

cristina spunea...

orice om cu suflet si constiinta ar gandi la fel, la toate tragediile in care se intampla ca autoritatile alese de noi, platite de noi, tinute in scaunele confortabile de noi, sa ne lase de izbeliste.