De toamna ...

Inainte imi placeau zilele astea ploioase, intunecate, in care n-ai fi vrut sa iesi din casa, ci sa stai la gura sobei, sa bei o ciocolata calda si sa asculti o muzica linistitoare, citind o carte buna.
Acum nu-mi mai plac. Mi se pare si ca au o alta culoare - un gri prea cenusiu, prea intunecat, prea urat prevestitor.
Din masina, de pe scaunul meu incalzit, norii grei de dimineata mi-au dat o stare vecina cu panica. In loc sa ma simt confortabil in caldura masinii, ma simteam disperata ca va trebui sa cobor in mediul ala umed, rece, neprietenos.
N-a fost chiar asa de rau, insa. Ploaia se oprise, doar vantul mai avea zbateri, si transportul in comun - am stat in statie cred ca de patru ori mai mult ca de obicei. Cand ploua, in Bucuresti e jale.
In definitiv, e toamna ... Doar toamna.
Si ca sa inchei intr-o nota macar vesela, caci optimista nu mai am de unde, va pun un filmulet amuzant pentru cei carora le plac animalele:

Sursa: aici

2 comentarii:

coco spunea...

ha...super! :)

Mihaela spunea...

Super filmuletul ,e frumoasa prietenia dintre catei-pisici colocatari . Si la mine pisica ocupa cel mai bun loc , dupa cum are ea chef si cateii trebuie sa se multumeasca cu ce ramane. Uneori bichonul Pepito mai latra la ea sa o deranjeze si sa plece.De pupat, insa, la mine cainele cu pisica nu se pupa ca in filmulet :).