Poate nu stiati - dr. Rife si tratarea tuturor bolilor

Zilele trecute am cautat ceva pe net si am dat peste o informatie pe cat de surprinzatoare, pe atat de rar intalnita. O gasiti in original la acest link: http://www.mnwelldir.org/docs/cancer1/rife.htm
Se pare ca tratarea tuturor bolilor a fost posibila cu 100 de ani in urma, prin descoperirile unui medic genial, dar "cuiva" nu i-a convenit si a distrus orice urma a existentei acestuia si a cercetarilor sale.
 
Traduc si adaptez o parte din ce se spune in articolul din link, dar cine stie engleza e bine sa-l citeasca in intregime, ca sa inteleaga mai bine amploarea faptelor.
 
"Dintre toate povestirile despre eforturile zadarnice ale medicinii alternative de a-si gasi loc in medicina "normala", cea mai interesanta (si mai terifianta) este cea a doctorului Royal Rife. Acesta a descoperit un mijloc foarte necostisitor de a vindeca nu doar cancerul, ci si unele din cele mai ingrozitoare boli ale societatii contemporane, ca virusul Ebola si SIDA. Cercetarile sale au fost distruse, asociatii lui au fost hartuiti si unii chiar omorati, iar dupa ani de persecutie Dr. Rife a murit din cauza unei supradoze care i-a fost administrata in Spitalul Grossmont din San Diego, California.
 
Rife a fost probabil unul dintre cei mai straluciti savanti care au existat vreodata pe aceasta planeta. A castigat 14 premii din partea guvernului pentru cercetarile sale. Cand nu exista tehnologia, Rife o inventa. Finantat de milionari, el a  inventat Microscopul universal cu 5682 de parti, prin  care se puteau vedea lucruri mai mici decat lungimea de unda a luminii (ceea ce era si inca mai este considerat si astazi a fi imposibil). Rife a fost primul care a vazut un virus viu. Cu microscoapele electronice de azi se vad virusii, dar acestia se distrug in timpul procesului prin bombardarea cu electroni.
 
In timp ce examina bacteriile si virusii, Rife a remarcat ca fiecare emana o lumina (sau culoare) diferita. Astfel, el a inceput sa experimenteze cu instrumentele pe care le-a inventat si care oscilau la frecventele pe care le-a determinat de la fiecare organism (bacterii si virusi) si a descoperit ca daca le administra acestora propriul lor model de oscilatie, usor modificat, le putea distruge pe acestea fara sa afecteze si tesuturile din jur. Cu alte cuvinte, Rife putea omori un virus sau o bacterie folosind doar raze de lumina absolut inofensive pentru animalul gazda, dar letale pentru microb.  
 
Acum apare partea cu adevarat interesanta a muncii lui Rife: el a descoperit un virus care cauzeaza cancerul. A gasit si remediul. Ganditi-va putin la asta inainte de a trece mai departe.
 
Rife a denumit virusul cancerului Cryptocides Primordiales (ucigasul ascuns primordial - primordial hidden killer). A injectat acest virus in 400 de animale de laborator, provocand 400 de tumori. Apoi, folosind echipamentul pe care l-a proiectat si cizelat cu atata minutiozitate, a expus animalele imbolnavite unei forme modificate de energie, unica si proprie virusului  Cryptocides Primordiales  si a distrus toate tumorile. Toate acestea sunt expuse in The Cancer Cure That Worked.

Cand si-a facut publice descoperirile, a fost sponsorizat de University of Southern California  si in 130 de zile a vindecat toti bolnavii supusi testarii, fara nici un efect secundar.
 
Astazi cu greu ati mai putea gasi vreo informatie despre Rife in cartile de istorie. Daca veti cauta numerele de ziare in care au aparut stiri despre el si munca lui, nu le veti gasi. Este ca si cand Rife si munca lui au fost sterse complet de pe fata pamantului. Microscopul lui nu a existat. Instrumentele lui nu au existat. Cercetarea lui nu a existat. Omul in sine nu a existat.
Companiile de medicamente au cerut si mai multe dovezi înainte de a permite utilizarea instrumentelor sale. Cand un dispozitiv medical are nevoie de aprobarea FDA, fiecare utilizare trebuie evaluata (la un cost de sute de milioane de dolari). Este de retinut ca Rife si-a construit microscopul si instrumentele si a lucrat zeci de ani studiind si distrugand microbii inainte de 1930. Din 1934 pana in 1939 doctorii din intreaga America au folosit masinile lui Rife pentru a vindeca boli, dar absoluti toti au fost presati sa inceteze aceste practici. Cabinetele lor au fost sparte si masinile le-au fost confiscate. Cu sprijinul AMA un inginer care lucra cu Rife a depus plângere împotriva acestuia, iar acest lucru a fost începutul sfârșitului. Nesfarsitele procese l-au uzat pe Rife, el a devenit tot mai deprimat, a inceput sa bea din ce in ce mai mult si apoi a aparut finalul neasteptat si terifiant: microscopul său a fost furat si imediat dupa aceea laboratorul său a fost incendiat, inregistrarile si cercetarile lui arzand in intregime. Laboratorul Burnett din New Jersey unde fusese validata independent munca lui Rife a ars din temelii. Dr Milbank Johnson, un suporter al lui Rife si unul din cei care au lucrat la validarea cercetarilor lui Rife a fost otravit.  Dr Nemes, care duplicase munca lui Rife la o distanta de 40 de  mile fata de laboratorul lui Rife a fost ucis intr-un incendiu misterios care i-a distrus laboratorul si toate documentele cercetarii. Celui mai apropiat asociat al lui Rife i s-au dat 200000 $ si a disparut rapid. Oamenii care lucrasera cu Rife  dintr-o data au inceput sa nege ca l-au cunoscut. Rife s-a afundat si mai mult in depresie si in bautura. Pana in 1940 toata munca lui fusese stearsa de pe fata pamantului. De cate ori incerca sa isi revina si sa-si reia cercetarile, era vanat si hartuit, iar intr-un final viata lui s-a incheiat intr-un spital, printr-o supradoza pe care nu si-o administrase singur. 
 
Nimeni nu a reusit inca sa reconstruiasca microscopul lui Rife. Cativa dintre asociatii lui au incercat sa revina si sa reconstruiasca, dar fara un microscop suficient de puternic si fara perspicacitatea lui Rife si cu toate fortele oponente (companiile de medicamente sprijinite de FDA), e nevoie de ani multi pentru reeditarea succesului lui Rife. Din pacate toata aceasta munca se desfasoara astazi in ascuns. "
 
Voi stiati de treaba asta?

4 comentarii:

Maria spunea...

Eu, una, nu stiam. Pare cam...extraordinar, asa, dar nu e exclus sa fie ceva adevar, mai ales daca te gandesti ca toate companiile farmaceutice n-au niciun interes sa existe un asemenea aparat si asemenea metode de vindecare. Si nici altii n-au niciun interes...
Esti bine?

cristina spunea...

pai companiile farmaceutice au sters totul despre el, e clar de ce.
eu da, sunt bine.

simf spunea...

nope, mersic

vic spunea...

pare cam SF.