Remediul

L-am luat ieri.

13 comentarii:

simf spunea...

e de bine?

cristina spunea...

da, mi l-a schimbat dupa cateva luni de luat un altul. primul remediu si-a facut un foarte bun efect. pe asta trebuie sa-l urmaresc o luna si sa-i spun ce si cum am simtit. ca sa nu uit cand l-am luat, am scris aici.
este un miracol absolut homeopatia asta. si doctorita e foarte buna. dupa luni de zile de luat acel remediu, am reusit sa observ ca nu e deloc placebo, cum cred toti. chiar are efect "mecanic", in sensul ca azi il luam si maine eram reparata :)

simf spunea...

lui c. cum ii merge cu homeopatia?

cristina spunea...

nu prea pot sa-mi dau seama, ca lui i-a cam schimbat remediul in urma diverselor descoperiri de afectiuni de pana acum, dar o sa vedem mai incolo.

Maria spunea...

De ce nu mai scrii aici? Ce faci? Hai, ajuta-ma si pe mine! Incerc sa-mi fac blog, cum ziceai, nu neaparat ca sa-mi "sustin" ceva...

Maria spunea...

Ah,am uitat, acum trebuia sa mai fac ceva...sper sa-mi iasa...

Anonim spunea...

Imi lipsesc postarile tale! Cu siguranta nu doar mie!

cristina spunea...

maria, vezi ca la ultimul tau comentariu, daca apas pe numele tau, ma duce intr-o pagina unde nu se vede ca ai blog. la cel de dinainte ma ducea direct in blog, chestie care este de preferat, nu? vezi cum te loghezi si cum faci cand te loghezi, caci interesul este sa se vada ca ai blog. nu stiu care e treaba cu google + asta, ca nu ma pricep, dar fa cum ai facut la al doilea comentariu.

cat despre postarile mele, nu esti singura careia ii lipsesc, imi mai lipsesc si mie :))
am o perioada in care ceea ce-mi vine sa scriu nu trebuie scris, asa ca de aceea nu mai postez mare lucru.

Mihaela spunea...

Sa fie cu leac!

cristina spunea...

mihaela, sa speram, multumesc.

Mihaela Dămăceanu spunea...

Cum este, draga mea? Că a trecut ceva timp, de când l-ai luat.

cristina spunea...

Mihaela, am luat si pana acum, dar altele. Asta e unul nou si trebuie sa tin minte cand se implineste o luna, de aceea am scris cand l-am luat. De simtit ma simt bine, multumesc.

Mihaela Dămăceanu spunea...

Am înţeles că este nou, dar spunându-i remediul, am zis că este chiar cel care trebuie. Mă bucur că eşti bine! Pupici mulţi!