Reclame, reclame ...

Rar mi se intampla sa-mi atraga atentia vreun spot publicitar, dar iata ca acum, in nici o luna de zile, au aparut doua reclame care mi-au atins sufletul. Culmea, ambele sunt la telefonie mobila, dar nu la aceeasi companie. Oare le concepe acelasi creator? Prea sunt facute cu sufletul. Daca nu le-ati vazut inca, merita sa le urmariti.
Primul e un spot care aduce in lumina niste valori umane adevarate care da, parca au cam disparut: La al doilea mi-au dat lacrimile ... Si as mai putea mentiona la "asa nu", fara sa-l pun aici pentru ca e stresant, clipul cu Magda Savuica si cu pasiunea ei pentru locurile frumoase, care e difuzat obsesiv de-a dreptul. Pacat de melodia aia, e buna, dar a devenit provocatoare de alergii pentru ca e difuzata de preaaaaa multe ori. Apoi, daca tot m-am pornit cu iutubu', mi-am adus aminte de melodia asta: Mai, il iubesc pur si simplu pe tiganul asta. Mi se pare absolut genial, cum se misca el asa cu un pseudo-sictir, cum are el accentul ala ... e beton. Vorbesc serios, chiar daca nu e genul meu de muzica, dar baiatul asta scoate numai piese de calitate. Melodia asta mi-a placut de prima data cand am auzit-o si ma face sa vreau si eu un weekend la Mamaia :) La final, pe scena, e tot el, dar fara codite?

Un comentariu:

snapto spunea...

A dat lovitura cu melodia asta. E prima oara cand Connect-R imi e simpatic. Chitara aia de reggae si versurile potrivite perfect cu vara... i-a iesit ce sa mai... :)