De iarna ...

Luni, marti, parca nimic. A, ba da. Luni s-a infirmat diagnosticul de care ma temeam, dar nu s-a pus inca unul clar. Mai investighez, mai cheltui cateva milioane.

Miercuri am fost la concertul Tarjei Turunen. Imagini aici. Concertul a fost ireprosabil. N-a fost nimic prea mult, nimic prea putin. A fost un spectacol de o mare calitate. Singurul lucru nelalocul lui a fost ca s-a tinut la Sala Palatului, iar un concert de rock in sala mi se pare destul de ciudat. Am stat in loja, la poate nici 10 m de boxe, asa ca inima a batut aiurea vreo trei zile dupa aia, probabil de la vibratii. Am stat pe scaun aproape tot timpul, pentru ca daca m-as fi ridicat, cei din spate n-ar mai fi vazut. In fine, bine ca a fost si asa, decat sa nu fi fost deloc.
Cand am plecat de la concert, prietenii ne-au sunat sa ne spuna ca DN1 e inchis, dar mie nu-mi venea sa cred. M-am dus pana acolo, ca sa am de unde sa ma intorc. Politia inchisese accesul pe DN1 si a trebuit sa dormim in Bucuresti. Ma intrebam incontinuu ce s-ar fi intamplat daca nu as fi avut pe nimeni in oras si n-as fi avut nici bani la mine ...
Joi mi-a mai venit inima la loc cand m-am vazut ajunsa acasa. Carosabilul fusese degajat, dar in portiunea care crease problemele se vedeau mormane de zapada pe marginea drumului, unele inalte si de 2 m, asa ca am inteles de ce inchisesera.
Vineri am aflat ca am castigat darul de blog de la Irina. A fost pentru mine o mare, mare bucurie.
Asta a fost pentru saptamana asta.

3 comentarii:

Albastru spunea...

Fiecare zi ne poate aduce un dar. Trebuie doar sa credem in miracole.

Mihaela spunea...

Cum s-au descurcat pisicile singure acasa? Inainte sa iei biletul la concert poate ar fi fost bine sa consulti si buletinul meteo :).

cristina spunea...

albastru, ai dreptate, dar cum sa ma oblig sa cred in miracole? daca se intampla, n-am cum sa nu cred :)

mihaela, am vecini care au cheie de la casa si au venit sa mi le hraneasca. la buletinul meteo n-ar fi spus ca inchid astia DN1 :)