2012 a sosit, omul negru n-a venit :)

La multi ani buni tuturor! Nu voi nominaliza pe nimeni, de teama sa nu uit pe cineva, ca as fi in stare, dar sa stiti ca ma gandesc la voi toti si imi indrept catre fiecare toate gandurile mele bune.

In filmulet e Maia, care asa a evadat anul trecut si s-a dus sa se intalneasca cu un handralau si a venit cu burta mare acasa. Vorbesc serios. Acum deschide usa cand se plictiseste in casa si vrea afara, iar cand imi va veni factura la gaze, o sa fac infarct.

12 comentarii:

Diana Alzner spunea...

La mulţi ani şi tot ce vă doriţi să se împlinescă!
Îţi doresc cea mai mică factură posibilă. :)
Omul negru n-a venit, dar mâţa neagră rămâne. :)

Anonim spunea...

La multi ani plini de sanatate si bucurii,fara facturi de la care sa faci infart.
Omul negru sa se duca in pustii,iar pisicutele tale sa fie cuminti si sa nu mai plece dupa baieti.Maia oricum nu mai pleaca,dar cea mica?

cristina spunea...

Diana, Manuela, La multi ani si voua!

Maia deschide usa si iese afara si Missie se ia dupa ea :))

darry.anna spunea...

La Multi Ani!
Un An nou cat mai frumos!

cristina spunea...

darry, multumesc, la fel iti urez si eu tie!

Mihaela spunea...

La multi ani!
Ce frumoos!Si eu am avut o pisicuta neagra cu suvite galbene care deschidea usile prin casa .Bongo o chema, ce dor imi e de ea! Maia abia mai ozoneaza aerul din casa si coada ei afara , daca tu uiti sa o scoti la aer cand vrea ea :).

cristina spunea...

Mihaela, La multi ani si tie!
Uit s-o scot cand vrea ea, daaaaa :)))))

Anonim spunea...

Cred ca harapul s-a speriat de pisica neagra...
La multi ani, sanatate si muult optimism! (Ti-as zice-o si pe aia cu facturi mici, da' stiu ca e din cale-afara de nerealizabila, si-mi pierd credibilitatea de urator, asa ca ma abtin )

cristina spunea...

Balaurico, hai la multi ani si tie! credibilitatea n-o sa ti-o pierzi in veci, trust me, ca am citit eu ca daca iti doresti ceva, universul actioneaza si se concentreaza ca sa iti indeplinesti dorinta :)))

simf spunea...

doua matze negre cred ca nu-s deajuns, cred ca mai trebuie una. si dac-o inveti me maia sa inchida usa, zi-mi si mie cum, ca si la noi se poarta deschisul usilor obraznice.
cu facturile uite asa se procedeaza:
http://www.youtube.com/watch?v=tbP0uLq1YcI&feature=player_embedded
LA MULTI ANIIIII!!!!

Anonim spunea...

o sa am factura mica la gaz, o sa am factura mica la curent, o sa am facturi mici la telefoane, o sa am factura mica la apa, o sa am factura la internet, o sa am factura mica la...
aloo, universuuuu, se aude?
o sa am factura mica la...

cristina spunea...

simona, La multi ani si voua!!!
crede-ma, doua maimute de pisici sunt suficiente, mai ales daca-s femele amandoua. de inchis usa, poate doar pe max sa-l invat, ca a dat de gustul mancarii de pisica si al dormitului in caldura, asa ca poate in curand se va prinde si ca e bine sa inchida usa dupa maia, ca sa pastreze caldura in sufragerie, sa-i fie si mai bine :)))

balaura, asa, asa, da-i inainte ca nu strica. bine, nu stiu cat bine face, dar n-are ce strica. :)