Ma vreau inapoi

M-am cam saturat de starea asta de depresie. Vreau sa fiu din nou eu, cea care ma entuziasmam la te miri ce frumuseti hand made de pe net si vroiam neaparat sa le fac si eu. Eu sunt aceea care a facut o colectie de zeci de mii de poze cu astfel de frumuseti, nu sunt asta de acum, care nu mai are rabdare decat de deschis si inchis bloguri. Eu sunt cea care facea lucru de mana zi de zi, nu cea de acum, care zace in pat aproape in fiecare zi si care nu se mai poate apropia de nimic din ceea ce a inceput si nu a terminat. Eu sunt cea care petreceam ore in sir in gradina, afara, bibilind plantele (ca sa aiba Max ce calca), nu cea pe care o apuca criza de nervi cand vede ca in loc de salata e o mare urma de laba de Max pe pamant. Apropo de Max, eu eram cea care incercam sa-i fac o educatie, nu cea de care el acum fuge cu coada intre picioare. Eu sunt cea care imi lasam imaginatia sa zburde ca sa concep o cuvertura de fotoliu din materiale adunate in timp, nu asta de acum, care isi uraste casa. Eu eram cea care oboseam in urma efortului fizic, nu asta de acum, care a sapat obsesiv, pana si-a dislocat umarul. Ma vreau inapoi.
Maine poate ca o sa se rezolve.

6 comentarii:

simf spunea...

o sa se rezolve, fii sigura. si max te poate ajuta.

Anonim spunea...

e foarte bine! daca te vrei tu inseamna ca primul pas l-ai si facut!

Anonim spunea...

no. s-o mai rezolvat cate ceva?

cristina spunea...

am fost la doctor, mi-a dat tratament, azi fac o saptamana de cand l-am inceput, n-are nici un efect. toata lumea (exceptie medicul de familie, medicul psihiatru, mama si eu) ma sfatuieste sa ma apuc din nou de fumat. mi s-ar parea o mare pierdere, dar daca n-o sa-mi revin nici cu medicamente, cine stie ce-o sa mai fac.

Corina spunea...

Asta-i buna, depresie cand a venit primavara, a inflorit gradina, si mai ai si un Max de care sa te amuzi, si care te iubeste.
Hai, lasa posturile lungi despre depresie, ca nu e vreme de asa ceva.Trece primavara pe langa tine si nu o vezi. Sus, in doua picioare,
sta in tine sa te scuturi.Si, daca potezi despre depresie, nu iesi din ea. Posteaza poze cu iarba, cu Max, cu papadiile sau bujorii... E atata culoare si fericire in jurul tau.

cristina spunea...

corina, stiu ca stii ca de depresie nu te poti vindeca singur si nici nu te apuca pentru ca vrei. n-am chemat-o eu, a venit peste mine cu tot arsenalul, eu doar ma lupt sa-i tin piept si sa nu ma las doborata. nici lupta asta nu e simpla, dar crede-ma ca fac tot ce-mi sta in putinta.