Dihania

A trecut o lună de când s-a dus Pința. De atunci, afecțiunea mea se îndreaptă timid, ezitant, cu pași mici, către dihanie:Dacă mi-ar merge cât de cât decent netul de la vodafone, aș putea să vă arăt și cât de delicat mănâncă monstrul acel morcov pe care îl ține între lăbuțe, dar asta ar însemna să stau aici până mâine dimineață. Are și viața la țară neajunsurile ei :)

4 comentarii:

daiana spunea...

frumoasa foc dihania. Si are o privire inteligenta. Ha , ha , ma gandesc ca si rex al meu are o privire inteligenta dar tot prostanac e. face pe el de bucurie cand il bag in seama si bineinteles ca nu ma asculta nici el ebsolut de loc. de kimi ce sa mai zic ... e o panarama. Cum o cheama pe dihania? e mare , mic ( ca varsta) , e baiat sau fata?

cristina spunea...

Dihania se numeste Max. E cel care a aterizat la noi la o luna dupa ce ne-am mutat la casa cu curte. Tot el este si cel care a distrus toata gradina :)
Acum are 10 luni. Ni s-a spus ca ar fi lup canadian negru. E maricel ca dimensiuni, pe mine m-ar darâma daca nu m-as impune in fata lui. De inteligent, e foarte inteligent, dar nu te lua dupa mine, ca e prima oara in viata cand am caine si il compar cu pisica, asa ca iese automat in avantaj :)

Anonim spunea...

Caine din asta am si eu dar acesta nu este caine de joaca mai mult de paza... la mine daca intra cineva in curte nu mai scapa viu din colti lui dar are 2 ani si e asa de rau apoi ganditiva cu va fi peste 3 ani adica cand el va avea5 ani o sa muste tot ce prinde... dar cainele asta este afectuos cu ersoanele cunoscut

cristina spunea...

mi-ar fi placut sa stiu mai multe, mai ales cu cine am placerea de a sta de vorba :)