Intoarcerea Maiei dupa internare

Dupa incercari esuate de nenumarate ori, am reusit sa incarc filmuletul intoarcerii Maiei acasa, dupa ce am sterilizat-o. Ma asteptam ca Missie sa o bata, pentru ca nu-i mai recunostea mirosul, dar se pare ca a fost exact invers. Micutei cred ca i-a fost dor de mama ei :)

7 comentarii:

simf spunea...

mda, acasa. covor in sufragerie, sa-l incercam (vai, maia, nu-i frumos sa-ti incerci gherutele pe covor, nt, nt). acum sa facem inventarul la mancare. dap, e acolo. si apa. mda, e si nebuna de fie-mea, sa inchida cineva capacul de la cutie va rog!

cristina spunea...

:))))))
cam asa a fost!

Mihaela spunea...

Cea mica se foia in jurul custii si la un moment dat s-a si uitat in sus, probabil la voi, cei care erati acolo si o puteati ajuta, cautand sa o elibereze pe mamica ei .:)
Iar Missie , cum a ajuns din nou pe covorul cunoscut, s-a intaiiins relaxata, din nou acasa.

Diana Alzner spunea...

A recunoscut imediat teritoriul ei, sa mai zica cineva ca pisicile nu au memorie! Ca sa nu mai spun ca s-a recunoscut evident cu fiica-sa.

cristina spunea...

Mihaela, Maia e cea care a venit acasa si s-a intins relaxata :) Missie e fiica-sa :)) Pe mine relaxarea celei operate m-a bucurat. Nu e putin lucru ca dupa doua zile de la operatie sau dupa 3 de stat departe de casa sa vii acasa si sa fii asa de linistita, nu?

Diana, Maia n-a lipsit prea mult, doar cele 3 zile, dar venea dintr-un loc unde capatase alt miros si mi-a fost frica de Missie ca n-o va mai recunoaste. N-a fost cazul, ati vazut.

Mihaela spunea...

Am confundat numele fetelor.Mai incepe si cu M si unul si celalalt...
cum, zici tu ca puiul sa nu-si recunoasca mama/ Invers am mai auzit, ca daca atingi puiul animalelor cat e foarte mic, e posibil sa fie respins de mama, ca nu-i mai recunoaste mirosul. Dar puii sa nu isi recunoasca mama, n-am auzit :).

cristina spunea...

Mihaela, in locuinta mea sunt 5 suflete: 2 bipezi si 3 patrupezi. Patru dintre noi avem nume care incep cu M :))
De miros zic pentru ca am avut doua pisici (prietene, ce-i drept, nu rude) la un moment dat. Una a cazut de la et 7 (raposata mea pisica, Pintza) si a fost disparuta vreo 5 zile. Desi in perioada asta cea ramasa plangea dupa ea incontinuu, cand a reintalnit-o a batut-o crunt, pentru ca nu-i recunostea mirosul.