Misssssssie

Missie e şşşşşştirbă. Cum mi-am dat seama? Ieri, când se spăla pe blăniţă, plescăia într-un mod ciudat. In plus, era atât de agitată, că nu puteai s-o stăpâneşti decât cu mare greutate. După ce am reuşit s-o prind şi s-o ţin în braţe, cu scopul de a o calma, m-a muşcat de la vârful degetelor până la umăr. Aşa mi-am dat seama că s-ar putea să aibă ceva probleme cu dinţişorii, aşa că am căutat-o şi am descoperit că nu mai are caninii de jos. :)

9 comentarii:

Mihaela spunea...

O fi crezut ca asa e trendul: tu fara maseaua de minte, ea fara canini. :)

simf spunea...

creste fata, isi pune dantura de vanator:)

cristina spunea...

mihaela, e ceva ciudat cu pisicile mele, clar. cand eram eu slaba, erau si ele slabe. de cand am inceput sa ma ingras, se ingrasa si ele. mi-am scos eu o masea, hop si missie. :))

simona, cred ca e la faza de pubertate, ca nu ma mai inteleg cu ea. aproape ca nu trece zi sa nu sparga cate ceva. calca-n strachini, ceva de speriat! daca mai incepe si sa muste, cu dinti noi si ascutiti, am incurcat-o :)))

simf spunea...

dintii noi nu vor fi la fel de ascutiti ca cei de pui, ci mai rotunjori, insa mai puternici. si masha ne sfideaza cand o apuca, dar de obicei e prea ocupata sa exploreze prin curte, prin pomi, pe garduri, trebuie s-o vrajim ca s-o bagam in casa. si cand reusim, pica matzuca lata de oboseala, doarme neintoarsa de la 8-9 seara pana la 6 dimineata, cand o trezeste domnul meu.

cristina spunea...

da, voi o lasati pe afara, noi inca nu. de fapt, am lasa-o, dar se teme de max si n-am chef sa stau dupa ei tot timpul, acum cand e frig.

Diana Alzner spunea...

Vai, Missie, pup mâţuca ştirbă! :)
Eu nu ştiam că pisicile îşi schimbă dantura, n-am băgat de seamă.

Anonim spunea...

si sa nu-i faci tu o poza, asa stirba si rebela !

cristina spunea...

Diana, eu stiam, dar n-am prins niciodata momentul. Acum am pandit-o, ca stiam de la Simona ca Mashei deja ii cazusera, cam cu o saptamana sau doua inainte.

Balauro, nu stă, că am incercat :))))

Masaj erotic Targu Mures spunea...

are probleme, saracuta! Poate o proteza sau un implant, ceva? :)))