Maia is back

Si e bine, as putea spune. Am luat-o ieri dupa amiaza. E tunsa la piele pe burtica, dar operatia e inchisa si arata ca si vindecata.
Pe drum a vociferat pe toate tonalitatile, in toate modurile, dar numai dupa ce ma uitam eu la ea in cutie. Dupa minute in care o ignoram, tacea.
Ajunsi acasa, am avut ceva emotii pentru "marea intalnire", dar s-a dovedit ca degeaba. Lui Missie chiar cred ca i-a fost dor de ea, ca a mirosit-o pe Maia prin usita de la cutie, a miorlait la ea, a tors ...
Si Maia torcea ...
Oricum, am filmat momentul, sper  ca intr-o zi sa-l pot si incarca.
In rest, Maia sta destul de linistita, nu se agita foarte tare, sta pe fotoliu si priveste sau doarme. 
Missie o tot provoaca la joaca, ii ia coada la atac, o incaleca, dar nu se alege decat cu maraieli din partea maica-sii. A! Si cu niste boabe noi de mancare, boabe de pisici sterilizate, care evident ca ii plac mai mult decat ale ei.

5 comentarii:

simf spunea...

sanatate, un bob zabava si maia va fi iar ca noua. ba si ceva in plus:)

cred ca hrana de pisici sterilizate are ceva foarte ispititor, si masha e fscianata de mancarea lui jinx.

Diana Alzner spunea...

Însănătoşire grabnică îi dorim!
Pisicile au o putere de refacere extraordinară.
Cred că trebuie răsfăţată şi ţinută în centrul atenţiei,(mai mult ca de obicei) pisicile adoră să fie luate în seamă. :)

cristina spunea...

simona, daca as sti precis ca nu-i dauneaza sanatatii, as lasa-o si pe missie sa manance mancare din aia.

diana, multumim. o rasfat foarte tare, o si protejez, o feresc de missie cand o apuca joaca, ce sa mai, e in centrul atentiei. cand a venit era speriata, la orice miscare brusca a cuiva sau la orice zgomot se speria, dar pana seara a inteles ca e acasa si ca n-o paste nici un pericol si s-a relaxat.

simf spunea...

pai aici e problema, ca vet-ul mi-a spus ca ar fi bine sa nu las pisicile necastrate sa manance hrana lui jinx. ca are metionina (dizolva pietrele la rinichi metionina).

Mihaela spunea...

Pisicutelor mele nu le-a fost facuta incizie pe burta, ci in laterala, una mica, mica.Le-am adus acasa in dimineata imediat urmatoare dupa operatie si cum le-am adus au si inceput sa zburde.Insa in urma cu ...mai mult de 15 ani, cand am sterilizat primele pisicute (la acelasi veterinar cu care ne tratam si acum), atunci intr-adevar le-a fost facuta incizie pe burtica si si-au revenit greu.