Nepotelele
















10 comentarii:

simf spunea...

ce pufosenii minunate, te invidiez.

cristina spunea...

Simona, pana acum am fost de invidiat. De acum poti sa incepi sa-mi plangi de mila. Bestiile au invatat sa se dea jos din pat si sa alerge si au descoperit ceva bun bun, cablurile electrice :d

Corina spunea...

Sunt teribile!
Fa-le carpe mici cu noduri si se vor lasa de cabluri.

Mihaela spunea...

Stii ce e frumos? Ca au iesit amandoua negre, nu s-au corcit si cu alte pete de culoare de la prezumtivii tatici care n-or fi fost tot ca mamica.
Imi plac pisicile in general foarte tare, iar ai tai sunt niste scumpi.

cristina spunea...

corina, voi incerca si asta.

mihaela, stii de ce au iesit negre? pentru ca si iubitul mamei lor este o pufoshenie neagra, vecin cu noi. i-am vazut eu cand stateau la vrajeala in curtea de alaturi, unde nu locuia nimeni. la fel de bine am vazut-o pe maia si cocotata pe acoperis, pitulata in coltul stresenii, cand nu i-a placut de un alt curtezan, cam jegos si cam taran :)))))

Mihaela spunea...

Am citit ca vrei sa o dai pe mama lor. Nu o da (nu ma bag, dar ii sustin si eu pisicii interesul), o pisica adulta sufera mult atunci cand o dai si isi schimba locuinta. Se zice ca pisica este a casei, iar cainele este al stapanului. Dar eu nu cred ca pisica nu ar fi atasata si de stapan.In plus ce te faci daca se inmultesc soarecii la tine in curte si tu o sa ai numai o pisi? :)
Si eu am avut 3 pisicute, mama si doua fete , pe care le-am sterilizat dar ulterior mi-au disparut doua, pe rand.

cristina spunea...

mihaela, dupa cum ma cunosc, nu cred ca o sa pot sa dau nici una. cochetam si eu cu ideea de a o da pe maia, dar n-as fi in stare. cele doua mici sunt asa de dulci si se joaca atat de frumos impreuna, chiar si cu maia, incat n-as vrea sa le despart. intelegi acum dimensiunea dezastrului? :)))

Mihaela spunea...

Inteleg :) si stiu cum e . Noi te sustinem cu incurajari. Si cred ca si ele .

simf spunea...

Cristina, una dintre nepoate la mine ajunge, daaa? Dau de veste cand ajungem la Bucuresti; am facut deja calculul, nepoata va fi matza domnului meu.

cristina spunea...

simona, absolut de categoric. cata vreme la calcule nu v-a dat cu virgula, a lui va fi! saptamana asta noi suntem in nordul tarii, dar de luni incolo suntem acasa.