S-a terminaat, s-a terminaaaaaat!

Ce s-a terminat?
S-a terminaaaaaaaaaaaaat! S-a terminat acest an nenorocit si rau! N-o sa fac bilantul, ca nu-si are sensul, nu se va repara nimic. Rememorarea tuturor nenorocirilor din anul care tocmai s-a incheiat ar insemna sa nu le las sa moara, sa le tot tin prin preajma si fix asta nu vreau. S-au dus, impreuna cu tot alaiul de suferinte si deznadejdi. Nu stiu daca tine de date calendaristice, dar mi-am programat psihicul si optimismul in asa fel incat, la ultima ora 12 din anul trecut toate nenorocirile sa ia sfarsit si sa imi recapat viata linistita si buna de dinainte. Stiu ca asa va fi! Asa trebuie sa fie.

 

5 comentarii:

huni spunea...

Asa va fi!
La Multi Ani!

darry.anna spunea...

La Multi Ani!
Un an bun iti doresc!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

daiana spunea...

Acelasi lucru mi l-am propus si eu. Si mi-am propus sa nu ma mai las coplesita de nimicurile rele ale vietii cotidiene chiar daca fix pe 1 mi s-a infundat scurgerea de la bucatarie , hidroforul mi s-a dezamorsat si catelul mi-a racit din nou. :) :) :) Le-am tratat ca pe niste lucruri normale si nu ca pe ghinioane si s-au rezolvat fara prea mare bataie de cap. La multi ani! Sa-ti mearga bine , sa te bucuri de toate , sa ai parte de sanatate si noroc. :)

Anonim spunea...

La multi ani!