Zenith's little shop of Horrors: GIVEAWAY

Zenith's little shop of Horrors: GIVEAWAY: It was high time for a new giveaway, isn't it so? The rules are simple : like , share (in a public post) and comment under the pic...

In fine, s-ar fi putut prelua cu totul postarea ei daca as fi fost un pic mai priceputa in ale IT-ului, dar cum neuronul meu responsabil cu intelegerea si punerea in practica a ceea ce a inteles este in agonie, extazul neintalnindu-l vreodata, asta e tot ce pot sa fac: sa pun cu mana.
Ce? Poza de pe blogul care organizeaza acest giveaway.
De ce?  Pentru ca am un ingeras care-mi spune cand sa particip la un giveaway si cand nu (adica am castigat unul pana acum, pe bune).
In ce scop? De a castiga, normal, dar nu pentru ca-s hapsana, ci pentru ca imi plac foarte tare chestiile astea pe care le face Zenith De Sade:
Daca va place rock-ul si sunteti curiosi, intrati pe site-urile creatoarei si veti mai vedea si alte minunatii. Poate participati si voi la giveaway ... sau mai bine nu, sa fiu eu castigatoarea sigur sigur :)))

1 Decembrie 2014

S-au întâmplat două evenimente:
1. A nins pentru prima oara și întâiași dată pe anul ăsta. Ca de obicei, s-a făcut mare zarvă la TV. S-a dat chiar și cu codul galben peste județele din sud. Sper să nu fie chiar așa, căci nu mai vreau experiențe cu înzăpeziri. Azi dimineață nu era chiar grav, deși nu prea curățaseră autostrada, dar se cam pusese pe nins și era umezeală mare, că mă cam luase cu frig, deși nu erau decât -2 grade.
2. Mi-am dat la făcut primii ochelari din viața mea. Minus 1. Azi sau mâine îi ridic.