Mishu

Motanul mamei, pe care l-am adus la noi acum cateva luni, caci mama nu mai poate avea grija de el:
A trait pana acum in trei orase 😸 . Ma rog, doua orase si-un sat. E gras si calin, dar plin de personalitate. Nu mananca decat daca stai cu el in camera. Cand te doare ceva, e calare pe tine. Toarce si sforaie. O bate pe Missie. Nu-si face amandoua nevoile in acelasi nisip, trebuie sa ii curat dupa nr 1 ca sa faca si nr 2.

8 comentarii:

martamag spunea...

Eu sînt încă fără pisică, dar ador povestioarele cu aceste animăluțe. Toate bune, draga mea. Salutări și lu' Mishu!

Ella spunea...

E foarte frumos! Seamănă cu pisicile mele din mărgele. O sa incerc sa fac si unele cu ochi verzi! 😊

cristina spunea...

Marta, si Mishu iti trimite salutari si a zis sa-ti iei cat mai repede o pisica, un acare are nevoie de ajutor :) Sa nu cumperi!

Ella, sa stii ca seamana! :)

ba_laura spunea...

acest mishu(intamplarea face ca pentru mine toti motanii sunt mishu) este clar un bonom cu tabieturi fine. deci se impune cu necesitate iubire si respect cu carul. de ambele parti.

cristina spunea...

Laura, daca se impune, se da :) Chiar de ambele parti (nu prea a mai stat cu mama cand am fost la ea, prima jumatate a dormit cu ea, apoi cu mine). E lipicios, da-l incolo!

Motanul GriÅŸka spunea...

Miao, şi eu şi Ziţa/Chiţa facem la fel - adică nu ne facem nevoile într-o tăviţă unde-am mai făcut. Bipezii trebuie s-o cureţe mai întâi. Aşa că ne-au luat mai multe tăviţe şi le curăţă cu schimbul!

Miao, dar nasol tare la tine cu comentatul. Am bifat că nu-s robot, am selectat n-şpe maşini.. Pază, frate, nu glumă! Bine că n-ai şi câini! :))

cristina spunea...

Griska, nu stiu de ce e asa de pazita postarea de comentarii, dar a trebuit sa le moderez, caci imi umplusera aia cu spamuri blogul. Sorry. Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca si eu trebuie sa bifez ca nu-s robot :)

Cat despre caini, am unul, Max il cheama, dar e la mine acasa, nu aici pe blog si sincer, nu-mi place de el, ca nu m-a invatat inca si ma cam alearga. Dar eu tot reusesc sa il fentez, ies pe geam, alerg lipit de peretele casei pana la gard si acolo gata, sus si am scapat de monstru.

Motanul GriÅŸka spunea...

Miao, m-am gândit eu c-o fi pază antispam...

Bravo pentru fentatul câinelui! (Eu stau la bloc, numai în apartament, şi n-am treabă cu lătrătorii.)